Timişoara: Mizerie pentru bolnavi şi lux pentru medici la Spitalul de Copii (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

WC-ul de la parterul instituţiei are condiţii bune, dar este mai tot timpul sub cheie şi deschis doar la cerere.

Faianţă căzută, pereţi decojiţi şi multă mizerie – astfel arată toaleta de la etajul doi, folosită de pacienţii care merg la Policlinica Spitalului Clinic de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara.

„Nu ai unde să schimbi un pampers. Este groaznic. M-am dus în centru la toaletă pentru că nu am îndrăznit să merg aici. Am fost la doamna de la fişier, i-am spus că am nevoie de toaletă, dar mi-a spus că cea de jos este a direcţiunii. De obicei, evit să merg în spital, deoarece ştiu cum sunt acestea”, a spus Cosmina Dobra, venită cu frăţiorul ei la consultaţie.

Grupul sanitar de la parter, care este mereu încuiat, este opusul toaletei mizere pentru pacienţi. Directorul spitalului de copii „Louis Ţurcanu”, Viorica Hladik, a fost scandalizată de faptul că a fost întrebată de diferenţele dintre cele două grupuri sanitare.

„În tot spitalul este o singură toaletă care este dezafectată şi toţi îmi sar în cap. Acea toaletă este şi închisă, dar nu ştiu cum a fost acum deschisă. Mai merg infirmierele de la acel etaj. Mai este o toaletă la demisol şi una la parter. O ţinem închisă, deoarece ni se fură hârtia, capacul de la WC, săpunul. Dar dacă are cineva nevoie, se deschide”,
a spus Hladik, extrem de iritată.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite