Timişoara: Maraton IT: 40 de ore de programare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii de la Universitatea Politehnica lucrează de două zile ca să controleze cele mai rapide şi inteligente tarantule automatizate

Pasiunea pentru informatică, alături de multe doze de energizante au fost cele mai de preţ ajutoare ale participanţilor la IT3C.

Tinerii programatori au fost prezenţi în laboratoarele Politehnicii chiar şi în weekend. Ei au lucrat pe ture, ore în şir, ca să implementeze cât mai multe din cerinţele probei Hardware din cadrul concursului IT3C, organizat de Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare. De joi după-amiază, studenţii au stat aproape non-stop alături de roboţii pe care trebuie să îi înveţe să ocolească obstacole, într-o cursă care va avea loc duminică la ora 12.00. Până atunci, tinerii informaticieni mai trebuie să implementeze conducerea roboţilor printr-o telecomandă, singura cerinţă rămasă nefinalizată până în această dimineaţă.
Studenţii sunt siguri pe ei, întrucât în primele 40 de ore de concurs au reuşit să pună roboţii pe picioare, să-i înveţe să meargă şi să atace.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite