Timişoara: Lucian Torj vrea să scape pe o cauţiune de 10.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul local PSD din Biled a solicitat magistraţilor Tribunalului Timiş să fie judecat în libertate pentru şantaje şi proxenetism.

Cu zâmbetul pe buze, Lucian Torj a cerul magistraţilor să fie eliberat. El susţine că este nevinovat şi că procurorii nu au probe împotriva sa, ci doar simple declaraţii neîntemeiate, care nu au legătură cu el. „Dacă sunt director la un club de noapte, nu înseamnă că sunt proxenet. În acest caz at trebui să fie arestaţi toţi directorii de cluburi din România”, a declarat Lucian Torj în faţa instanţei.

El a depus o cauţiune de 10.000 de lei, în cazul în care judecătorii vor hotărî, astăzi, că Torj nu mai prezintă pericol social şi că poate fi cercetat în libertate. Alături de el, a solicitat eliberarea pe cauţiune Sergiu Burkas, unul dintre locoteneţii săi.

Lucian Torj şi încă 10 persoane au fost arestate la mijlocul lunii februarie. Grupul condus de Torj este acuzat că a şantajat şi agresat mai mulţi timişoreni, de la care au încasat mii de euro. De asemenea, Torj şi locotenenţii săi sunt acuzaţi că aveau în subordine două grupări de prostituate care lucrau pentru ei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite