Timişoara: Lipitorii de afişe sunt vânaţi cu Poliţia Comunitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii comunitari îi hăituiesc pe timişorenii care lipesc ilegal afişe pe stâlpi, care riscă amenzi cuprinse între 1.000 şi 2.000 de lei.

Unul dintre ei şi-a abandonat posterele cu care învelea stâlpii şi pomii de pe strada Pestalozzi şi a rupt-o la fugă, azi-dimineaţă, când a dat cu ochii de agenţi, reuşind să scape.

„În ultimele zile, au fost depistate peste 100 de afişe publicitare în locuri neautorizate, precum stâlpi de iluminat, clădiri, garduri, copaci”, a spus Dana Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Comunitare. Alte 100 de persoane au fost amendate cu sume cuprinse între 1.000 şi 2.000 de lei pentru lipirea afişelor, posterelor sau anunţurilor publicitare în alte locuri decât în cele autorizate sau montarea de panouri publicitare sau bannere.

Potrivit poliţiştilor, se sancţionează cu amenzi curpinse între 200 şi 500 lei distribuirea de mostre şi materiale publicitare fără aviz din partea Primăriei. „Aceste persoane trebuie să plătească o taxă la Primărie şi îşi pot afişa materialele promoţionale doar pentru montarea de panouri publicitare sau bannere”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Comunitare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite