Timişoara: Jumătate din banii pentru Poli merg la Parcul Copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea propune ca suma de 9 milioane de lei promisă echipei de fotbal să fie înjumătăţită, iar cu cei 4,5 milioane de lei rămaşi să fie reabilitat Parcul Copiilor

Propunerea de defalcare a banilor vine din partea viceprimarului Sorin Grindeanu care spune că FC Timişoara îşi va primi suma întreagă numai dacă va obţine o calificare europeană. „Performanţele se calculează la sfârşitul unui an competiţional, nu la sfârşitul anului bugetar. În aceste condiţii nu este nici o problemă dacă facem această defalcare acum”, a spus Sorin Grindeanu.

Propunerea va fi supusă votului în şedinţa de Consiliu Local de astăzi. Înainte de plen, a fost prezentată în dezbaterea publică de aseară, la care au participat şi câţiva membrii ai galeriei Comando Viola. „Sunt sigur că va trece propunerea în Consiliu Local. Important este ca atunci când se termină campionatul să aibă bani disponibili, pentru că degeaba vor aloca bani în decembrie”, a spus unul din liderii galeriei, Cristi Brâncovan.

Cei 4,5 milioane de lei nu vor fi suficienţi pentru Parcul Copiilor. „Trebuie aproximativ 6 milioane de lei, dar ţinând cont că nu se vor termina lucrările în acest an, diferenţa o putem completa anul viitor. Important este să îi dăm drumul”, a mai spus Grindeanu. Dacă propunerea va fi acceptată de Consiliu Local, lucrările la Parcul Copiilor ar putea începe în vară. 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite