Timişoara: Iancu face valuri înainte de "Poli" - Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Iancu face valuri înainte de "Poli" - Urziceni
Timişoara: Iancu face valuri înainte de "Poli" - Urziceni

Preşedintele clubului timişorean a făcut dezvăluiri în privinţa penalizării de şase puncte chiar în ziua unui meci decisiv pentru campionat.

Marian Iancu a dezvăluit câteva amănunte din procesul depunctării echipei bănăţene, indicând erori serioase în birocraţia FRF şi FIFA.

 "Comisia de Disciplină a FIFA nu ne-a luat punctele niciodată. N-a avut niciodată pe ordinea de zi o asemenea judecată şi nu s-au întrunit niciodată conform statului pentru a hotărî un asemenea abuz. În faţa tribunalului de la Lausanne FIFA nu a putut face dovada că au luat punctele. Un simplu funcţionar FIFA, susţinut de lipsa de profesionalism a FRF, a hotărât să ne facă această nedreptate. Când a realizat ce a făcut, funcţionarul FIFA a cerut FRF-ului să scoată de pe site-ul oficial documentul prin care a luat punctele. Este cel mai mare furt din istoria fotbalului", a spus Marian Iancu la ProTV.

"Poli" va afla pe data de 5 iunie, când din campionat va mai rămâne o singură etapă de jucat, dacă va primi sau nu înapoi cele şase puncte penalizare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite