Timişoara: Hoţii s-au şantajat între ei pentru 60.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri au furat banii de la un italian ca să-şi refacă viaţa în Occident

Poliţiştii timişeni au reţinut, astăzi, trei tineri care au furat 60.000 de euro din casa unui italian din Peciu Nou. Ei au prădat imobilul în urmă cu câteva săptămâni, în timp ce proprietarul, care făcea comerţ cu terenuri agericole, era plecat în Italia.

Cu banii furaţi, Petru C., de 27 de ani şi Mihai M., de 21 de ani, ambii din Peciu Nou, au încercat să plece în Germania de pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara. „Acolo ei au aflat că nu pot părăsi ţara cu mai mult de 10.000 de euro asupra lor şi s-au întors din drum şi au lăsat banii restul de 49.500 de euro unei adolescente de 17 ani”, a spus subinspectorul Sergiu Rus, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Până la urmă hoţii au renunţat la călătorie şi au ajuns să se şantajeze între ei. Hoţul în vârstă de 21 de ani l-a şantajat pe cel de 27 de ani, cerând-i 2.000 de euro ca să păstreze secretul furtului. Ambii hoţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, iar unul dintre ei s-a ales şi cu dosar penal pentru şantaj. Tânăra de 17 ani, care a păstrat secretul furturul, este şi ea acuzată de tăinuire. Poliţiştii au reuşit să recupereze 46.100 de euro din suma furată.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite