Timişoara: Gama Sol Major inspiră oamenii de afaceri din Vest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Creativitatea şi dorinţa de schimbare sunt calităţile cheie ale afacerilor care vor să supravieţuiască.

Experţii în resurse umane le-au arătat managerilor bănăţeni că arta şi economia, deşi aparent opuse, au în comun principii care i-ar ajuta pe liderii companiilor să reziste în caz de impas. Inteligenţa emoţională, capacitatea de a comunica şi punerea în prim plan a abilităţilor umane ale angajaţilor pot readuce la viaţă firmele care nu mai găsesc soluţii de supravieţuire pe timp de recesiune.

„Companiile trebuie să treacă de la managementul sistemelor, la managementul oamenilor”, a spus consultantul Mircea Popa. Pentru a încuraja atenţia sportită care trebuie acordată factorului uman, compania de resurse umane PlanetWork Studium a pus la dispoziţia managerilor din Banat 300 de teste destinate lor.

Liderii vor fi testaţi gratuit de o echipă de specialişti, atât din perspectiva cunoştinţelor deţinute, cât şi din cea a modului în care acestea sunt puse în practică. Experţii în resurse umane au atras atenţia firmelor cu activitate în Banat că greşesc dacă pun accentul numai pe competenţele tehnice ale salariaţilor, fără a viza capacităţile acestora de a comunica sau de a rezista la stres.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite