Timişoara: Gabi Balint e bucuros de rezultat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui "Poli" e mulţumit de obţinerea celor trei puncte după victoria cu Farul, 3-2, însă nu şi de atitudinea elevilor săi.

Meciul din această seară i-a dat lui Gabi Balint cele mai mari emoţii din cariera de antrenor. "A fost un meci nebun, dar ne-am făcut singuri viaţa grea. Mă aşteptam ca după victoria cu Dinamo să apară o anumită relaxare, o lipsă de concentrare, dar am greşit prea mult, în special în defensivă. A fost cel mai greu meci din cariera mea de antrenor, la golul anulat al Farului n-am văzut în primă fază că tuşierul a ridicat fanionul, era să mor acolo lângă bancă", a spus tehnicianul echipei bănăţene.

Gabi Balint vrea ca elevii săi să înveţe din greşeli şi crede că în meciul de miercuri, cu CFR Cluj, comportamentul echipei va fi altul. "Punctele rămân, sunt importante, însă nu putem trece cu vederea greşelile. Vom analiza meciul, voi discuta cu fiecare jucător în parte, să corectăm ce am greşit. La CFR nu avem voie să repetăm aceste erori. Sunt sigur că se vor concentra altfel, aşa cum fac la toate meciurile importante", a mai spus antrenorul timişorenilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite