Timişoara: Fraţii Karamyan vor să bată şi ei Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Armenii de la "Poli" au fost absenţi la victoria din semifinala Cupei României şi vor să trăiască şi ei de pe teren o victorie cu Dinamo.

Artiom Karamyan este de părere că jucătorii trebuie să facă sacrificii pe finalul de sezon. "Nu e chiar o săptămână mai lejer[, mâine, de exemplu, avem două antrenamente. Oricum, mai sunt doar patru meciuri în campionat şi trebuie să fim în formă maximă", a declarat mijlocaşul armean.

Artiom este de părere că "Poli" poate câştiga titlul cu o victorie la Dinamo. "N-am emoţii pentru meciul cu Dinamo. Am avut la meciul din Cupă, pentru că atunci aam stat în tribună. Acum voi fi în teren, nu va fi timp de emoţii. Lipsesc câţiva jucători importanţi, Alexa, Arman. Dinamo e favorită, joacă acasă, însă depinde de noi. Dacă vom câştiga, în proporţie de 80% suntem campioni. Dacă vin şi cele şase puncte va fi mai lejer", este de părere Artiom Karamyan.

Arman a lipsit din cauza unei accidentări în ultimele meciuri ale timişorenilor, însă are şanse să revină duminică. "Am început deja să fac antrenament cu echipa. Până duminică mai este ceva timp, dacă voi fi în teren vreau să joc la fel cum am făcut înainte de accidentare. Însă nu e important cine joacă, cel mai important este să ieşim de pe teren cu trei puncte. Dacă joc, vreau să şi marchez. Nici egalul n-ar fi rău, însă dacă batem în deplasare la Dinamo şi câştigăm acasă cu Urziceni, putem fi campioni", a spus "fratele" Karamyan.


Care credeţi că va fi rezultatul meciului de duminică dintre Dinamo şi "Poli"? Vă puteţi exprima opinia în sondajul alăturat şi în secţiunea de comentarii!

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite