Timişoara: Fanii vor ca „Poli” să intre în istorie (SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişoara nu a mai învins în deplasare pe Dinamo de 44 de ani.

Partida din această seară, programată la ora 20:30, poate fi decisivă în stabilirea echipei campioane din acest sezon. „Poli” are ascendentul moral, pentru că a câştiugat cea mai recentă întâlnire cu Dinamo de o manieră categorică, 4-1. Însă jucătorii timişoreni consideră că adversarul este favorit, pentru că joacă pe teren propriu.

Ambele tabre pot acuza absenţe importante pentru meciul din această seară. „Alexa, Artiom Karamyan, Amuneke şi Rusic sunt jucătorii incerţi. Este foarte puţin probabilă folosirea unuia dintre ei în acest meci”, a spus Gabi Balint înaintea plecării spre Bucureşti.

Balint vs. Uhrin

La sosirea în Timişoara, Gabi Balint şi-a propus să egaleze performanţele fostului antrenor, însă acum are chiar şansa de a-l depăşi pe Dusan Uhrin Jr. „Când am venit aici am spus că vreau să fac ceea ce a făcut antrneorul care a plecat, adică 35 de puncte. Până acum, dacă am numărat bine, am 29 realizate, mai am şase puncte ca să ajung acolo. Fără să fiu subiectiv, cred că returul a fost puţin mai greu decât turul. Dacă vom realiza aceste şase puncte, eu personal pot să mă declar mulţumit, pentru că mulţi nu-mi dădeau prea multe şanse să rămân aici. Îmi doresc lucrul ăsta şi ştiu că putem reuşi”, a spus actualul tehnician al bănăţenilor.

În 1965, „Poli” învingea pentru ultima oară Dinamo în „Groapă”. Scorul a fost atunci 3-2 pentru bănăţeni, golurile fiind marcate Kotormany (două) şi Miţaru. Ultima oară când timişorenii s-au impus în faţa „câinilor” în campionat a fost în 1997, când „Poli” a câştigat cu 3-0 la Timişoara, într-un sezon la finalul căruia avea să retrogradeze.

Şi în tur au jucat bine

Chiar dacă în prima parte a campionatului, Dinamo s-a impus cu 3-0 chiar la Timişoara, antrenorul Gabi Balint este de părere că echipa a jucat bine atunci. „În tur a fost o înfrângere ruşinoasă, chiar dacă realitatea în teren n-a fost chiar aşa”, a spus antrenorul echipei bănăţene.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite