Timişoara: Explozie într-un apartament dintr-un bloc turn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imobilul de pe strada Timiş a explodat, miercuri seara, în momentul în care fiul proprietarei a aprins becul.

Panică pe strada Timiş, în zona Dacia din Timişoara. Apartamentul de la etajul doi al unui bloc turn a explodat, miercuri seara, în urma unei scurgeri de gaze. Deflagraţia nu a făcut victime, pentru că proprietara se dormea într-o altă cameră.

În urma exploziei, femeia şi fiul acesteia au suferit un atac de panică, însă nu au fost răniţi. Cei doi au reuşit să părăsească singuri apartamentul. Pompierii au intervenit de urgenţă, însă apartamentul nu a luat foc, însă majoritatea bunurilor au fost afectate de suflul exploziei, iar geamurile imobilului s-au spart.

Într-o primă fază reprezentanţii E-on Gaz au spus într-o primă fază că deflagraţia a avut loc pentru că proprietara a uitat cuptorul argazului aprins. Apoi au revenit asupra declaraţiei şi acum susţin că explozia a avut loc din cauza ţevii de alimentare cu gaze din bucătăria apartamentului.

Conducta era fisurată spun specialiştii şi apartamentul a explodat din cauza acumulării de gaze. Specialiştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banat urmează să efectueze o anchetă care să stabilească cauza exactă a exploziei. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite