Timişoara: E-românii sunt tiranii lumii virtuale (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În primele ore ale zilei, s-au înscris peste 200 de noi e-români. O luptă virtuală între români şi maghiari se dă acum în eRepublik pentru o regiune bogată din Ucraina.  Click AICI dacă vrei să fii soldat în armata României pe eRepublik!

CLICK AICI PENTRU A VEDEA BĂTĂLIA ONLINE

citeşte şi: Pe net, România a ocupat Ungaria

Războiul româno-maghiar de pe net continuă pentru un teritoriu din e-Ucraina, care a fost cucerit în trecut de e-România. Un articol publicat în Adevărul de astăzi pe această temă a fost cel mai accesat de pe site şi a făcut, până la prânz, 4970 de accesări. Armata română mai are şapte ore în care încearcă să-şi apere una dintre numeroasele regiuni care au consacrat-o ca super-putere mondială, în jocul online eRepublik.

Fronturi deschise şi în Asia

„În prezent, România are fronturi deschise şi în Asia, acolo unde vom ţine cu dinţii de cele două regiuni ruseşti abundente în resurse (Siberia de Vest şi Siberia de Est, bogate în petrol, lemn, fier, diamante)”, explică e-cetăţeanul ElTorque pe www.adevarul.ro. E-românii îşi apără cu toate forţele teritoriile de invazia maghiară. „Ungurii nu vor putea niciodată să ne cucerească un teritoriu original românesc. Alianţele noastre se vor activa daca încearcă să facă aşa ceva”, a anunţat Loordsteaua, general în armata eRomâniei. E-România are nevoie de forţe proaspete. „Intră şi ajută ca numele „România“ să fie cunoscut peste tot pe glob”, îi îndrumă unul din e-cetăţenii români pe conaţionalii săi, pe site-ul www.adevarul.ro. După ce „Adevărul” a publicat articolul „Pe net, România a ocupat Ungaria”, reprezentanţii eRomâniei au lansat invitaţii pentru toţi cei care doresc să se alăture „Noii Lumi”.

Cum devii  e-român

Pe pagina principală a eRepublik există butonul „Become a citizen”. Personajul creat va creşte în experienţă muncind sau luptând în război. Primul lucru care trebuie făcut este găsirea unui loc de muncă. După nivelul doi, personajul se poate „antrena”, ceea ce îi va creşte puterea. Dacă bunăstarea este sub 40 (din 100), nu poţi lupta în războaie, iar dacă ajunge la 0, personajul „moare”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite