Timişoara: Duba Poliţiei, pusă pe butuci de un şofer grăbit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Secţiei 5 au rămas fără autospeciala Volkswagen Transporter, după ce aceasta a fost acroşată de un şofer care nu i-a acordat prioritate.

Panică printre poliţiştii de la Secţia 5 din Timişoara. Ei s-au adunat ca „albinele la stup”, duminică după-amiaza, după ce autospeciala secţiei a fost implicată într-un accident rutier pe Calea Lugojului, în apropiere de bifurcaţia cu drumul care duce spre Aeroportul „Traian Vuia”.

Trei echipaje de poliţie au sosit în sprijinul agenţilor aflaţi într-un Volkswagen Transporter care a fost lovit din plin de un alt automobil Volkswagen. Nici poliţiştii, nici pasagerii din cealaltă maşină nu au fost răniţi. Din primele cercetări, agenţii de circulaţie susţin că şoferul civil a fost vinovat de accident, pentru că nu a acordat prioritate de trecere dubei de la Poliţie.

Ei spun că aceasta avea girofarul şi sirenele în funcţiune. Cert este că Secţia 5 de Poliţie a rămas fără dubă, aceasta fiind urcată pe o rampă şi dusă într-un service pentru reparaţii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite