Timişoara: Două adolescente au încercat să se sinucidă de dorul părinţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fetele au consumat ampicilină cu bere, luni seara, încercând să îşi ia viaţa pentru că părinţii au plecat cu caprele.

Tentativă de sinucidere în comuna Victor Vlad Delamarina, aflată la 20 kilometri de Lugoj. Două adolescente în vârstă de 14 ani au încercat să îşi pună capăt zilelor consumând bere cu cu ampicilina. Tinerele au găsit medicamentele în dulapul bunicilor şi au cumpărat mai multe sticle de bere de la buticul din sat.

Ele au fost găsite în stare de inconştienţă de o rudă şi au fost transportate de urgenţă la Spitalul Municipal din Lugoj. Medicii au reuşit să le salveze după ce le-au făcut spălături, iar tinerele sunt acum în afara oricărui pericol. Ele au mărturisit poliţiştilor că au vrut să îşi pună capăt zilelor din cauza părinţilor.

„Tatăl uneia dintre fetele este plecat la muncă în altă localitate, iar mama sa lucrează în Italia de mai mulţi ani”, a declarat Sergiu Rus, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş. Cealaltă tânără a spus că nu mai vrea să trăiască pentru că ambii părinţi sunt plecaţi în permanenţă cu caprele în alte localităţi şi nu îşi fac timp să discute cu ea. Direcţia pentru Protecţia Copilului Timişoara a fost solicitată pentru a realiza o anchetă socială.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite