Timişoara: Doi şoferi s-au folosit de cuţite pentru a-şi face loc la semafor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima a fost luată la bătaie pentru că scria SMS-uri la volan şi nu a trecut pe culoarea verde a semaforului.

Poliţiştii încearcă, astăzi, să descurce iţele unui scandal din trafic, finalizat cu o bătaie cu cuţite la un semafor din Dâmboviţa, în noaptea de luni spre marţi. Duelul a început de la şoferul unui Mercedes, care îşi butona telefonul mobil în timp ce era oprit la culoarea roşie a semaforului. Între timp s-a făcut verde, însă şoferul continua să scrie SMS-uri la telefonul mobil, blocând coloana de maşini din urma sa.

Bătaie la semafor

„Trei tineri care erau într-un Opel au depăşit Mercedesul oprit la semafor şi i-au blocat calea. Apoi ei au coborât din maşină şi s-au luat la bătaie”, a declarat subinspectorul Sergiu Rus, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş. Şoferul Mercedesului, Graţian Pinter, de 32 de ani, s-a ales cu arătătorul de la mâna dreaptă despicat. Acesta a şi depus o plângere la Secţia 3 Poliţie împotriva agresorilor, după ce a condus singur până la Casa Austria, unde a primit îngrijiri medicale.

Rivalul a ajuns la spital
Cu răni mult mai grave a ajuns la Secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean Timişoara unul dintre cei trei agresori. Puştiul, în vârstă de 17 ani, s-a ales cu o tăietură pe coapsă şi una pe abdomen. În maşina cu care a fost adus la spital, poliţiştii au găsit un cuţit cu lama de şapte centimetri. El a declarat că a fost atacat de şoferul Mercedesului.

Poliţiştii i-au întocmit tânărului de 17 ani un dosar penal pentru loviri şi aşteaptă ca şi el să depună plângere împotriva şoferului Mercedesului. „Dacă medicul legist constată că viaţa tânărului de 17 ani tăiat pe piept a fost pusă în pericol, dosarul va fi predat la Compartimentul Omoruri”, a spus comisarul-şef Gheorghe Cătuna, şeful Secţiei 3 de Poliţie din Timişoara.
De la începutul anului, în Timişoara, poliţiştii au constatat aproape 20 de conflicte în trafic. Şoferii agresaţi nu au depus plângeri penale împotriva atacatorilor, cei din urmă fiind amendaţi doar pentru tulburarea liniştii publice.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite