Timişoara: Dispar fără urmă după ce comit accidente grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii vinovaţi îşi abandonează victimele la marginea drumului şi fug de la locul faptei.

Cel mai recent accident cu fugă a avut loc în urmă cu trei săptămâni, în Calea Şagului. Un Ford înmatriculat în Bulgaria a intrat pe contrasens şi a lovit din plin o Dacie. Victima a fost internată la spital şi a avut nevoie de cinci zile pentru a-şi reveni. Şoferul şi pasagerii din Ford, de etnie romă, au fugit din maşină şi au dispărut printre blocurile din zonă, în miezul zilei, sub ochii îngroziţi ai martorilor. Maşina nu era înmatriculată.

„Dosarul este acum la Parchet şi figurează cu autor necunoscut. Au fost audiate câteva persoane, care nu recunosc că au fost la volan sau în maşină”, a spus subcomisarul Florin Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere Timiş.

Accidente mortale cu AN

Poliţiştii timişeni au încă 15 cazuri siminale nerezolvate în ultimii ani, iar unele dintre victime chiar şi-au pierdut viaţa. Este vorba despre cinci biciclişti şi motociclişti loviţi de maşini. Pentru că nu au existat martori, şoferii au dat bir cu fugiţii şi nu au fost găsiţi niciodată. În zece dintre situaţii victimele au scăpat cu viaţă, însă fost mutilate. Maşinile lor au fost distruse de alte automobile, însă şoferii vinovaţi au reuşit să fugă cu tot cu automobilele cu care au provocat accidentele. „Datele oferite de victime nu au fost suficiente pentru identificarea şoferilor, însă se lucrează şi acum la aceste cazuri”, a mai spus şeful Poliţiei Rutiere.

Alţi şoferi, care ucid pe şosele, mint în declaraţii şi spun că au provocat accidentele din vina altor conducători auto.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite