Timişoara: Conflictul Balint - Chivorchian trebuie închis până la meciul cu Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Conflictul Balint - Chivorchian trebuie închis până la meciul cu Buzău
Timişoara: Conflictul Balint - Chivorchian trebuie închis până la meciul cu Buzău

Gabi Balint a declarat că regretă ieşirea la adresa lui Gheorghe Chivorchian şi că doreşte să îndrepte situaţia.

„E o problemă internă şi am să o rezolv. La supărare se spun şi se fac multe. Lipsă de tact a fost din partea mea, în acest caz. Eram supărat că jocul nu a mers în prima repriză, am mers la vestiare şi atunci a intrat domnul Chivorchian. Nu şi-a ales bine momentul, mai ales că ştiam că va veni să îmi reproşeze jocul prost al echipei, şi atunci am răbufnit. Aşa sunt eu, mai instinctual, nu sunt dus prea mult pe la biserică. Eu am izbucnit, tot eu am să rezolv situaţia”, a spus antrenorul lui „Poli”.

Tehnicianul a dezvăluit şi că a avut o discuţie cu patronul Marian Iancu. Principala preocupare a lui Balint va fi creşterea jocului echipei până la următorul meci. „Nu e vorba de cerut scuze sau de altceva, am eu probleme mult mai importante de rezolvat la echipă. Am avut o discuţie cu Marian Iancu şi ştiu ce am de făcut de acum. Mi-a spus să vedem ce facem că sunt probleme mari şi nu mai merge aşa. În două săptămâni, până la meciul cu Buzăul, jocul nostru va fi altul”, a promis Gabi Balint.

Balint: „Am greşit”

Antrenorul echipei bănăţene a dat şi detalii despre evenimentele petrecute în pauza meciului cu CS Otopeni. „A venit la vestiare, însă nu a dat nici un sfat, nici o indicaţie tactică. De fapt, nu a apucat să zică nimic, pentru că eram extrem de nervos. Mi-am pierdut controlul, recunosc, e doar vina mea. Am vrut să rămân singur, să-mi limpezesc gândurile şi în astfel de momente, nu suport să am pe cineva în preajmă. Ăsta sunt eu, nu sunt un tip conflictual, dar fotbalul naşte multă pasiune, dar şi tensiune. Eu am provocat incidentul, tot eu o să-l revolv”, a spus Gabi Balint.

Preşedintele clubului s-a implicat în rezolvarea problemei. „Ca de obicei, dreptatea e împărţită, nu am fost acolo, nu vreau să mă pronunţ. Sunt doi oameni maturi. Animozităţile dintre Balint şi Chivorchian sunt sigur că le pot rezolva între ei şi sper să nu fie nevoie de intervenţia mea”, a declarat Marian Iancu.

Balint este de acord să uite ce s-a întâmplat. „Din partea mea, nu va fi nici un resentiment. De fapt, am şi uitat incidentul, am reacţionat la nervi, recunosc. În plus, scorul a fost defavorabil, jucătorii s-au precipitat, nu puteam fi fericit, nu? De obicei, nu mă cert cu nimeni, dar sunt sigur că ne vom împăca”, este de părere antrenorul.

Alexa: „Trebuie să fim uniţi”

Căpitanul Dan Alexa ştie că jocul este departe de ceea ce ar trebui să fie şi îndeamnă echipa la muncă. „N-avem un joc spectaculos, nici în tur nu a fost aşa. N-aş vrea să comentez foarte mult, tot ce contează e că am pierdut două puncte importante. Trebuie să fim modeşti în continuare, să fim uniţi, pentru că doar împreună putem ieşi din forma slabă în care suntem”, a spus mijlocaşul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite