Timisoara: Clienţii unui bordel, filmaţi când făceau sex cu prostituate minore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un proxenet timişorean păstra dovezi despre clienţii care veneau în apartamentul său.

Bărbatul a plantat camere de supraveghere într-un apartament transformat în bordel, aflat pe strada Ardeal din Timişoara.

Cele şase prostituate care munceau într-un bordel improvizat într-un apartament, unde poliţiştii au descins în urmă cu două luni, erau urmărite minut cu minut de proxenet. În camera în care tinerele întreţineau relaţii sexuale cu clienţi existau camere de filmat, care erau legate la un televizor în camera alăturată, potrivit rechizitoriului procurorilor. Daniel Stanciu, de 26 de ani, a fost arestat pentru proxenetism în martie şi a fost trimis în judecată, zilele trecute, împreună cu Ana Fodor, de 25 de ani, care se prostitua, dar ţinea şi contabilitatea proxenetului.

Acesta le-a spus că îşi supraveghea video clienţii pentru ca prostituatele să nu-l fure şi pentru a le proteja pe fete, în caz că acestea erau agresate de „consumatori”. În urma descinderii, poliţiştii au descoperit în apartamentul-bordel un seif în care erau ascunse două vibratoare, unul roşu, altul argintiu, o pereche de cătuşe şi şapte albume cu fotografii ale prostituatelor, folosite ca meniuri din care clienţii îşi alegeau favorita. În plus, au găsit şi şase telefone, pe care fetele erau sunate de clienţii agăţaţi cu anunţuri din ziarele de mică publicitate.

Ana Lingurar, Cristina Iasciuc, Felicia Cioacă, Emilia Kolanyos, Alexandra Robu şi Ana Fodor, cu vârste cuprinse între 17 şi 25 de ani, au recunoscut că s-au prostituat pentru Stanciu, unele dintre ele chiar de când aveau 14-15 ani. Potrivit declaraţiilor de la dosar, adolescentele erau plătite cu „mâncare, ţigări şi foarte puţini bani de cheltuială”.

Trafic
Bărbatul avea şase fete pe care le oferea clienţilor

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite