Timişoara: Cinematograf exclusiv pentru mame care alăptează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mămicile din Timişoara pot viziona filme alături de bebeluşii lor, în cadrul unui program special, intitulat "Cinemama", lansat de Cinema City. În fiecare a doua marţi a lunii, de la ora

Mămicile din Timişoara pot viziona filme alături de bebeluşii lor, în cadrul unui program special, intitulat "Cinemama", lansat de Cinema City. În fiecare a doua marţi a lunii, de la ora 11, mămicile cu copii de până în 18 luni pot sta la cinema într-un ambient special.

"Vom alege filme care să nu îi deranjeze pe bebeluşi, fără împuşcături şi violenţă, vrem să amenajăm o masă de înfăşat, să avem şerveţele de unică folosinţă, iar mămicile primesc reviste şi fructe, toate în preţul biletului de 15 lei", a spus directorul de marketing al Cinema City, Corina Gonteanu.

Intrarea bărbaţilor ori a femeilor fără copii este strict interzisă pentru ca mămicile să aibă parte de intimitate atunci când alăptează copilaşii, iar sunetul şi lumina din sală sunt adaptate nevoilor micuţilor. "Fetiţa mea are trei luni şi sunt încântată că am putut să vin la film şi să nu o las acasă", a spus una dintre primele două spectatoare la Cinemama.

"Psihoterapeuţii ne-au spus că mămicile sunt disperate în primele luni după naştere că nu pot ieşi din casă, că sunt legate de copil sau că nu au cu cine să îl lase. Atunci ne-am gândit că trebuie să facem ceva deosebit pentru ele, pentru că nu pot intra cu cărucioare şi bebeluşi care plâng într-o sală de cinema obişnuită. Alături însă de alte mămici nu e deranjant", a mai spus Corina Gonteanu. Primul film care a rulat ieri pentru mămici a fost "Totul despre sex", a cărei lansare pe piaţa românească a avut loc recent.

Foto: Zoltán Király

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite