Timişoara: Cărţile marca „Adevărul“, vedetele târgului Gaudeamus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi cei care vor să-şi schimbe sau să-şi completeze biblioteca sunt aşteptaţi în Piaţa Unirii.

Primele ore ale dimineţii au fost ocupate pentru cei mai mulţi dintre timişoreni, care au dat o fugă până în Piaţa Unirii, locul unde este amplasată caravana Gaudeamus. Cel mai mare târg de carte din ţară aduce în Timişoara preţuri mai mici ca în librării, lansări, diversitate şi, mai ales, deja faimoasele cărţi verzi marca „Adevărul“.

Dacă puţin înainte de ora 11.00 majoritatea comercianţilor încă îşi amplasau standurile, reprezentanţii „Adevărul“ deja vindeau primele 100 de cărţi timişorenilor care voiau să se asigure că îşi vor completa biblioteca. Noutatea o reprezintă aducerea pe piaţă, cu o zi înainte, a primului volum din „Idiotul” de Dostoievski, dar şi a celui de-al doilea volum, care va putea fi cumpărat de la chioşcuri abia joia viitoare.

Timişoreni pasionaţi de lectură

„Sunt o pasionată de lectură, îmi place foarte mult să cumpăr cărţi şi mă mut în casă nouă. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care mi-am cumpărat toată colecţia „Adevărul“. Volumele arată şi foarte bine, dar nu neapărat acesta este motivul. Mă bucur mult că am regăsit toate cărţile într-o singură colecţie”, a declarat Alina Sârbu, psiholog, una dintre clientele târgului Gaudeamus. 

„Vreau să îmi fac o bibliotecă, iar cărţile «Adevărul» mi se par cele mai de calitate de pe piaţă, plus că sunt ieftine şi au şi literatură universală”, a declarat un alt timişorean, Petre Maşca. Toţi cei care nu au reuşit să viziteze târgul până la această oră o mai pot face până la 20.00, dar şi mâine, de la ora 11.00. Organizatorii târgului Gaudeamus promit reduceri importante şi o diversitate de oferte la toate standurile. Caravana cărţilor va rămâne în oraş până duminică.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite