Timişoara: CFR a pierdut din nou la scor, 0-5 cu UTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: CFR a pierdut din nou la scor, 0-5 cu UTA
Timişoara: CFR a pierdut din nou la scor, 0-5 cu UTA

"Bătrâna Doamnă" s-a impus la cinci goluri diferenţă chiar la Timişoara, iar "feroviarii" timişoreni par condamnaţi deja să revină în Liga a III-a.

Reveniţi în Liga a II-a, deşi ar fi trebuit să evolueze într-un eşalon inferior, elevii lui Florin Bugar nu fac faţă, cel puţin momentan, cerinţelor diviziei secunde. După 0-5 pe teren propriu cu Râmnicu Vâlcea, "feroviarii" au repetat "performanţa" în faţa arădenilor antrenaţi de Ionuţ Popa. Batin şi Ţugudean, fiecare de două ori, plus Digbeu au fost marcatorii golurilor de pe stadionul de la Gara Mare.

Suporterii au căutat scandal

Aşa cum era de aşteptat, suporterii Politehnicii Timişoara i-au "căutat" pe rivalii din Arad. Înaintea meciului, cele două grupuri de suporteri au fost aproape de a se întâlni pe străzile din jurul stadionului, însă forţele de ordine au luat în calcul această posibilitate şi au înăbuşit în faşă scandalul. Cei peste 100 de suporteri arădeni au scandat invective la adresa Timişoarei pe tot parcursul meciului, încercând să-şi provoace rivalii, în timp ce fanii alb-violeţi au preferat să-i urmărească în linişte, părăsind stadionul la pauza meciului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite