Timişoara: Broscuţele pe patru roţi au fost la întâlnire în Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Broscuţele pe patru roţi au fost la întâlnire în Timişoara
Timişoara: Broscuţele pe patru roţi au fost la întâlnire în Timişoara

Peste 30 de broscuţe au plecat astăzi, din parcarea mall-ului, să defileze prin Timişoara.

Maşinuţe, colorate şi aranjate, s-au adunat în weekend la Dumbrăviţa, într-o poieniţă. ,,Întâlnirea Broscuţelor”a fost organizată de Asociaţia VW Kafer Club din Timişoara şi este la a treia ediţie.  Evenimentul a fost dedicat tuturor posesorilor şi admiratorilor acestui gen de maşini.

Concurs de împins broscuţa

Mai bine de 30 de autoturisme de acest fel au sosit, din prima zi, din zece judeţe ale ţării şi chiar şi din Ungaria. Sâmbătă, poieniţa de lângă barajul de la Dumbrăviţa era plină de corturi, maşini colorate, şi multă voie bună. Au fost chiar şi  standuri la care se vindeau suveniruri ca broscuţe în miniatură sau tricouri cu imprimeuri colorate. Ieri, au avut loc concursuri de tot felul. Nu a lipsit tradiţionala competiţie de ,,împins broscuţa”, o întrecere la care caştigă cel care reuşeste să împingă maşina cât mai departe. Premiul a fost o porţie de gulaş gătit de participanţii la întâlnire.
De asemenea, cei de acolo au avut parte de o demonstraţie de airsoft şi au fost invitaţi la o partidă de paintball. Seara s-a încheiat cu un concert pe placul tuturor.

O maşină la mare modă

Astăzi, toate broscuţele care au participat la întâlnire, s-au aliniat în parcarea mall-ului. De aici, la ora 13.00 au plecat în paradă prin tot oraşul. S-au plimbat pe toate arterele principale şi s-au lăsat admirate de curioşi. Organizatorii se aşteptau ca anul acesta să vină un număr mai mare de participanţi decât la ultima ediţie. „Din păcate nu au fost aşa multe broscuţe anul acesta, dar tot e bine că am reuşit să ne adunăm şi chiar cred că a ieşit bine.”, a mărturisit Andrei Dobromir, organizator.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite