Timişoara: Bănăţenii ştiu cum să învingă CFR-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui „Poli” a descifrat jocul clujenilor şi speră că elevii săi nu vor repeta mâine seară greşelile din partida cu Farul.

Timişorenii nu au probleme de lot, cu excepţia celor inerente după o perioadă cu meciuri din trei în trei zile. „Maxim rămâne acasă, a făcut o amigdalită. Arman nu cred că va fi refăcut, dar va veni cu noi, pentru că vrea să fie alături de echipă. Artiom şi Parks sunt incerţi, în rest lotul e acelaşi ca pentru meciul cu Farul”, a spus Gabi Balint înaintea plecării spre Cluj.

Antrenorul echipei bănăţene este de părere că ardelenii au făcut un meci bun în deplasare la Dinamo. „A fost o repriză bună a lui Dinamo, repriza a doua a aparţinut CFR-ului. Poate ar fi fost mai echitabil un rezultat de egalitate, care ne-ar fi prins bine şi nouă. Dinamo are atacanţi de elită, se vede asta”, este de părere tehnicianul timişorenilor.

Balint spune că relaţia conducerii cu echipa şi antrenorul este una foarte bună, în ciuda celor apărute în presă. „Am vorbit cu domnul Iancu după meciul cu Farul, dar ce discutăm rămâne între noi. Pot să spun doar că avem o relaţie extraordinară în continuare, e aproape de echipă şi îşi doreşte la fel de mult ca noi să reuşim. A fost şi domnul Chivorchian, a vorbit cu echipa, le-a cerut concetrare, şi eu la fel. Nici vorbă de amenzi, nu ni s-a transmis nimic. Ştim că avem prime bune dacă câştigăm”, a explicat antrenorul.

Disciplina e cheia

Gabi Balint este încrezător că elevii săi vor avea o atitudine diferită în meciul de mâine. „Noi suntem montaţi, ca întotdeauna când jucăm cu echipe valoroase, concentrarea este alta. Moralul jucătorilor e bun, e voie bună la antrenament, fizic stăm bine, am perspective bune în privinţa acestui meci”, a mărturisit tehnicianul.

Meciul cu CFR va fi unul dificil pentru bănăţeni, chiar dacă va lipsi Youssuf Kone, cel mai periculos atacant al clujenilor. „Kone e un jucător important al CFR-ului şi dintr-un anumit punct de vedere e un avantaj faptul că va lipsi. Însă pe de altă parte, va intra probabil Traore, care este şi el un jucător foarte bun. Va fi un meci greu la Cluj, mai ales că ei s-au îndepărtat de fruntea clasamentului”, este de părere Gabi Balint.

Antrenorul a identificat punctul slab al adversarului. „CFR joacă foarte bine pe atac, au jucători care individual creează foarte multe oportunităţi. Trebuie să fim foarte atenţi, trebuie să ne apărăm avansat şi să le punem apoi probleme. Ei suferă în defensivă, toate echipele care au jucat contra lor şi-au creat ocazii mari de a marca”, a explicat Balint.

Arbitri slovaci la derby

Unul dintre meciurile de pe lista FRF pentru a fi arbitrate de străini este cel dintre CFR Cluj şi „Poli”. Astfel, la partida de mâine va oficia o brigadă din Slovacia, condusă de Pavel Olsiak. „Centralul” în vârstă de 37 de ani este arbitru internaţional din 2005.

Care credeţi că va fi rezultatul meciului CFR Cluj - "Poli" Timişaora? Vă puteţi exprima opinia în sondajul alăturat şi în secţiunea de comentarii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite