Timişoara: Bănăţenii spun că Dinamo este favorită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii de la „Poli” sunt de părere că adversarul are prima şansă în meciul de duminică, în principal pentru că jocul are loc la Bucureşti. Fotbaliştii timişoreni spun că numele arbitrului nu contează, atâta timp cât prestaţia sa este corectă.

Meciul cu Dinamo – „Poli” Timişoara, programat duminică, de la ora 20:30, a fost refuzat de arbitrii din Portugalia, şi va fi în cele din urmă condus de la centru de Alexandru Tudor, soluţie agreată de toate părţile implicate, inclusiv Comisia Centrală a Arbitrilor. „Nu vorbesc despre arbitraj, nu e problema mea. Nu mă interesează cine ne arbitrează, că e român, că e străin, atâta timp cât ne arbitrează corect”, a fost singura reacţie a lui Stelian Stancu, întrebat dacă ar prefera arbitrii români sau străini.

Jucătorii timişoreni se bucură de prima pauză de o săptămână între meciuri, după o perioadă în care au jucat din trei în trei zile. „Normal că ne bucurăm de această pauză, este binevenită. Putem să facem o recuperare corectă, să ne odihnim mai mult şi să fim mai proaspeţi pentru acest meci”, a spus Alexandru Curtean.

Acesta nu crede că această partidă este decisivă pentru campionat. „E o finală doar pentru noi şi Dinamo, pentru că mai sunt patru etape, şi după acest meci fiecare echipă mai are şanse. Însă pentru cele două cluburi implicate este un meci foarte important”, a declarat jucătorul transferat de la Mediaş la Timişoara în pauza de iarnă.

Revanşa după Cupă

Cea mai recentă întâlnire dintre „Poli” şi Dinamo s-a încheiat cu un scor usturător în favoarea timişorenilor, 4-1 în semifinalele Cupei României. „Ne aşteaptă un meci greu, mă gândesc că ei vor dori să-şi ia revanşa pentru înfrângerea din Cupă. Sunt favoriţi, dar nu mergem cu capul plecat. Mergem să luptăm până în ultimul minut şi vom vedea ce va ieşi”, a declarat Stelian Stancu.

Alexandru Curtean este deacord cu colegul său în ceea ce priveşte dorinţa de răzbunare a dinamoviştilor. „Cu siguranţă vor veni dornici de revanşă după meciul de Cupă. Ei sunt pe primul loc, joacă acasă, să zicem că sunt favoriţi. Va fi un meci foarte greu, dar noi vrem să câştigăm. Atuul nostru ar putea fi dorinţa noastră de performanţă, jucăm până la capăt, până în ultima etapă, pentru a ne îndeplini obiectivele”, a declarat tânărul mijlocaş.

Stelian Stancu este de părere că Dinamo e favorită dintr-un singur motiv. „Sunt favoriţi doar pentru că joacă pe teren propriu, presupun că vor veni mulţi suporteri să-i încurajeze. Mai sunt multe lucruri în joc, trebuie să vedem ce se va întâmpla şi cu punctele de penalizare. Însă cel mai mult contează meciurile din campionat”, a spus jucătorul de bandă dreaptă.

O nouă bucurie pentru fani

Stelian Stancu a văzut imaginile filmate în oraş după victoria din Cupă cu Dinamo şi a rămas impresionat de bucuria suporterilor. „Acum am văzut şi noi ce înseamnă o victorie cu Dinamo pentru Timişoara, după meciul din Cupa României. Este o realizare să baţi Dinamo şi sperăm să scoatem un rezultat bun. Am văzut mulţi oameni bucuroşi şi am vrea să repetăm performanţa”, a spus jucătorul echipei bănăţene.


Care credeţi că va fi rezultatul meciului de duminică dintre Dinamo şi "Poli"? Vă puteţi exprima opinia în sondajul alăturat şi în secţiunea de comentarii!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite