Timişoara: Bănăţenii cumpătaţi după postul Paştelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Faţă de anii trecuţi, timişorenii au fost mai cumpătaţi decât în alţi ani cu preparatele culinare, dar şi cu băturile alcoolice.

În cele trei zile de „minivacanţă” de Paşte,  în perioada 18-20 aprilie, angajaţii de la Serviciul de Ambulanţă Timiş au intervenit în cazul a peste 500 de solicitări. Toţi pacienţii preluaţi au fost transportaţi la spital pentru a primi asistenţă medicală.

O zi obişnuită de lucru

"Nu ne-am confruntat cu cazuri deosebite, în cele trei zile s-a înregistrat cazuistica obişnuită într-o zi de lucru. Am avut  peste 100 de persoane cu dureri abdominale. Au fost şi timişoreni care au consumat băuturi alcoolice şi erau puţin agitaţi, dar nu până la come alcoolice. În rest, Ambulanţa a mai fost solicitată pentru a acorda asistenţă medicală persoanelor cardiace, hipertensive. În aceste zile libere ne-am confruntat şi cu accidente şi persoane agresate”, a spus Carmen Dehelean, de la Serviciul de Ambulanţă

Pacienţii au fost duşi la camerele de gardă ale spitalelor pentru a li se acorda îngrijiri medicale mult mai amănunţite.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite