Timişoara: Balint vrea să câştige Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine "Poli" joacă cu Oţelul Galaţi, însă timişorenii se gândesc şi la partida din această seară, dintre Steaua şi Dinamo.

Antrenorul timişorean nu acceptă alt rezultat decât victoria în meciul programat sâmbătă, de la ora 17, pe stadionul "Dan Păltinişanu". "Normal nu ar trebui să se pună problema echipei învingătoare, există o diferenţă semnificativă în clasament între noi şi Oţelul, iar noi jucăm pe teren propriu. Însă în fotbal se poate întâmpla orice, am văzut destule până acum", a declarat Gabi Balint.

Antrenorul bănăţenilor, care a jucat ani buni la Steaua, speră că fosta sa echipă va obţine un rezultat bun în meciul din această seară cu Dinamo. "Ne-ar avantaja un rezultat pozitiv al Stelei, corelat cu o victorie a noastră mâine. În aceste condiţii, ne-am apropia la trei puncte de Dinamo chiar înaintea meciului direct. Dacă Dinamo învinge diseară, atunci va lua o opţiune serioasă pentru titlu", este de părere Balint.

Credeţi că "Poli" poate câştiga cu Oţelul pentru a rămâne în lupta pentru titlu? Vă puteţi exprima opinia în sondajul alăturat şi în secţiunea de comentarii!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite