Timişoara: Balint pleacă de la "Poli" după şase luni (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Urziceniul a învins pe „Poli” cu 2-1 şi este aproape campioană, iar Marian Iancu a anunţat demiterea lui Gabi Balint. Preşedintele timişorenilor a anunţat despărţirea de antrenor la televizor, fără a vorbi cu acesta.

Doar a doua înfrângere pe teren propriu în acest sezon, e drept, într-un meci de importanţă capitală, i-a fost fatală antrenorului Gabi Balint. Preşedintele Marian Iancu a anunţat demiterea tehnicianului telefonic, în direct, la televiziunea sport.ro, fără a-l anunţa în prealabil pe Balint.

Balint nu va juca finala Cupei, riscul e mult prea mare. Mă interesa mai multă disciplină, pentru că el nu se face ascultat. Aşa e cu antrenorii, îi pui acolo să-şi facă treaba, dacă nu pleacă. N-are rost să continuăm, nu pot să risc o finală de Cupă. Nu uitaţi, n-am putut să bat acasă Mediaşul, ne-a condus Otopeniul cu 2-0, am pierdut trei meciuri importante după ce am condus. A schimbat complet echipa care a câştigat etapa trecută cu Steaua, nu se poate”, a spus Marian Iancu la câteva zeci de minute după încheierea partidei.

Mister pe banca tehnică

Fără să pară nervos, Marian Iancu a spus că nu ştie încă cine va pregăti echipa pentru ultimele două meciuri ale sezonului. „Nu regret că l-am demis pe Uhrin, dar îmi pare rău că nu am reuşţit mai mult cu Gabi. Nu pot să mă gândesc acum la un antrenor, însă nici nu pot să risc să joc aşa finala Cupei. Trebuie un şoc şi la echipă, vom vedea care e riscul cel mai mic”, a declarat preşedintele lui „Poli”.

Nici jucătorii timişoreni nu au scăpat de criticile finanţatorului. „Am văzut acelaşi meci ca şi la Vaslui şi Dinamo, când am condus şi am pierdut. Trebuie să răspundă cei care au jucat şi mai ales cei care au antrenat. Fotbalistic, am avut dreptate, am spus că Unirea este echipa care dă totul, în comparaţie cu jucătorii noştri. Şi între Gabi Balint şi Dan Petrescu este o diferenţă ca de la cer la pământ. Amândoi au intrat în antrenorat cam în acelaşi timp, dar diferenţa e mare”, a mai spus Marian Iancu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite