Timişoara: Autorităţile ies la agăţat de contrabandişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Garda Financiară Timiş şi Jandarmeria plantează oameni lângă graniţă ca să vâneze contrabandiştii care introduc ţigări netimbrate prin Vama Moraviţa.

Autorităţile timişene se întrec să îşi amplaseze oamenii la graniţa cu Serbia. Comisarii de la Garda Financiară Timiş şi angajaţii Jandarmeriei încep, de astăzi, să păzească zi lumină şoseaua care duce spre Vama Moraviţa. Echipajele vor lucra în trei schimburi şi vor fi amplasate la aproximativ 200 de metri de punctul de trecere a frontierei.

Ei îi vor agăţa pe şoferii care scapă cu bine de controalele vameşilor şi poliţiştilor de frontieră şi au portbagajele pline cu ţigări de contrabandă. „Este o iniţiativă a Inspectoratului de Poliţie Timiş. Noi avem un echipaj de Poliţie Rutieră amplasat acolo de câteva luni, pentru a verifica maşinile care vin din vamă”, a declarat subcomisarul Sergiu Rus, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

În plus, Poliţia de Frontieră îşi amplasează şi ea oameni în filtrul aflat la 200 de metri de graniţă, ca să îi însoţească pe poliţiştii de la Rutieră, jandarmi şi comisarii de la Garda Financiară.

De la începutul anului 2008, echipajul de Poliţie Rutieră aflat în apropierea Vămii Moraviţa a confiscat peste 50.000 de pachete de ţigări de contrabandă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite