Timişoara: Asalt final pentru "Poli" Timisoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Asalt final pentru "Poli" Timisoara
Timişoara: Asalt final pentru "Poli" Timisoara

"Poli" şi Urziceni vor juca un mâine seară, de la ora 20:30, pe stadionul "Dan Păltinişanu", un meci care echivalează cu finala campionatului.

Se prefigurează un meci care pe care, iar singura variantă acceptată de suporterii bănăţeni este victoria. Cele trei puncte luate celor de la Urziceni le va da dreptul timişorenilor să viseze la primul titlu de campioană - cel puţin până pe 5 iulie, când TAS va da răspunsul cu privire la cele şase puncte de penalizare.

Cu două etape înainte de final, trupa lui Dan Petrescu este surprizătorul lider al Ligii I. Au obţinut pe teren aceleaşi număr de puncte ca şi timişorenii, însă „Poli” se află în avantaj la golurile marcate. „Unirea e o echipă bine organizată. Joacă un fotbal foarte simplu. Apare dăruirea jucătorilor, peste 100%. Nu mi-e teamă. Am jucat cu Dan Petrescu la Steaua şi la naţională şi nu prea avem secrete unii faţă de alţii”, a spus Gabi Balint.

Fără joc murdar

Chiar dacă au fost suspiciuni, tehnicianul lui „Poli” nu concepe ca meciul să se joace în afara terenului. „Eu şi Dan suntem antrenori care am jucat afară, avem o filosofie asemănătoare despre fotbal. Jucăm pentru cartea noastră de vizită şi pentru demnitate. El ştie că nu sunt capabil să fac ceva murdar”, a mai declarat Balint.

Unirea Urziceni se află la două victorii de câştigarea campionatului, astfel că presiunea va fi enormă pe umerii fotbaliştilor lui Petrescu. „Dacă vor rezista şi la presiunea publicului îi vom aplauda. Presiunea naşte puţină teamă”, a mai spus Balint. „Pele” a ţinut să facă o precizare la acuzaţiile lui Marian Iancu, care a spus că la antrenamente se joacă tenis cu piciorul. „Tenisul cu piciorul e un antrenament tehnic şi relaxant. Uhrin făcea de două ori pe săptămână, am am făcut de trei ori în acest an”, a explicat Balint.

Steaua va înghiţi Unirea

Gheorghe Chivorchian, directorul executiv al „Poliştilor”, a ţinut să răspundă la declaraţiile date de Dan Petrescu şi Mihai Stoica. Oficialul timişorenilor susţine că Gigi Becali este pe cale să cumpere Unirea Urziceni. “Este de notorietate şi necontestată de nimeni datoria domnului Bucşaru faţă de George Becali. Datoria este certă, lichidă şi neachitată. Unirea Urziceni functionează şi consumă pentru asta, pe cale de consecinta, si din acest debit/credit. Astfel, cei puternici vor înghiţi, în mod inevitabil, Unirea Urziceni”, a spus Chivorchian într-un comunicat postat pe site-ul clubului.

Pot timişorenii să învingă Unirea, pentru a spera în continuare la titlu, în aşteptarea celor şase puncte? Vă puteţi exprima opinia în sondajul alăturat şi în secţiunea de comentarii!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite