Timisoara: Ancheta carnagiului din Banat este în concediu şi vitezomanul e lăsat în pace

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timisoara: Ancheta carnagiului din Banat este în concediu şi vitezomanul e lăsat în pace
Timisoara: Ancheta carnagiului din Banat este în concediu şi vitezomanul e lăsat în pace

Vitezomanul nu a fost nici măcar audiat pentru că anchetatorii sunt în vacanţă.

Rudele victimelor se tem că dosarul va fi muşamalizat, iar teribilistul care a băgat în mormânt şase oameni nu va fi pedepsit.

La aproape două luni după ce şase oameni au fost ucişi de vitezomanul de 18 ani Claudiu Hauptmann, beizadeaua care a intrat într-o curbă cu 130 de kilometri la oră, rudele victimelor cer socoteală anchetatorilor pentru că nu au făcut nimic în dosar.

„Suntem indignaţi, nu mai putem avea încredere în justiţie”, a spus Elena Gârbovan, soacra lui Ovidiu Jurchiţa, bărbatul de 34 de ani care şi-a pierdut viaţa în cel mai grav accident din Banat. Tragedia rutieră cauzată de vitezomanul Hauptmann a lăsat fără tată un copil de numai trei ani.

Se tem de muşamalizarea dosarului

„Când se făcea pomana de şase săptămâni a lui Ovidiu, nepoţelul meu împlinea trei ani. Este o tragedie”, a mai spus Elena Gârbovan. „Vedem acum ce se întâmplă cu cazul Cocoană şi ne temem că se va întâmpla la fel şi în cazul Hauptmann, că se va muşamaliza”, a adăugat femeia. „Cred că băiatul care a provocat accidentul este un teribilist, îmi pare rău pentru el, dar trebuie pedepsit”, a mai spus soacra lui Ovidiu Jurchiţa. Bărbatul ucis de Hauptmann se întorcea acasă de la lucru mai repede, ca să aibă timp să îşi plimbe copilul în parc.

Părinţii vor dreptate

Părinţii lui Ştefan Borlovan, un tânăr de 26 de ani ucis şi el de vitezomanul Hauptmann, vor să se facă dreptate. Singurul lucru care mai contează pentru ei este ca vitezomanul să răspundă în faţa legii, ca să nu mai ucidă şi alţi oameni nevinovaţi. Părinţii lui Borlovan, Doru şi Camelia, sunt profund îndureraţi. „M-a nenorocit acel copil care a produs accidentul. Stau aici şi aştept să intre în cameră fiul meu. Hauptmann trebuie să plătească, iar poliţia să îşi facă datoria”, a spus Camelia, mama tânărului ucis. „Există expertize şi audieri la dosar. Acum poliţistul care se ocupă de caz este în concediu. Doar el poate să lucreze în cazul Hauptmann”, a spus inspectorul Sergiu Rus, purtătorul de cuvânt al Poliţei Timiş.

A fost ucisă şi prietena şoferului

Accidentul s-a produs în 7 iulie 2009, pe drumul Timişoara-Reşiţa. Claudiu Huptamann a intrat cu un Peugeot pe contrasens şi a izbit frontal un Espero cu patru persoane. Maşina Peugeot avea 130 km/h iar cea Daewoo 50 km/h. Cei patru din Espero au murit. În Peugeot au murit două fete.

130
de kilometri pe oră a indicat acul vitezometrului în maşina condusă de Claudiu Hauptmann

Autorul accidentului provine dintr-o familie foarte bogată din Reşiţa
ATENŢIE! IMAGINI ŞOCANTE! Persoanele care sunt sensibile sunt sfătuite să nu privească aceste imagini





VIDEO ŞTIRILE ANALOG TV: Accidentul provocat de Claudiu Hauptmann relatat de posturile TV locale


 



VIDEO ADEVĂRUL: Scena accidentului imediat după ce supravieţuitorii au fost duşi la spital


Maşina în care şi-au pierdut viaţa cele două fete, imediat după accident. Delia era scoasă din resturile automobilului, iar Adelina era încă acolo pentru că echipajele de urgenţă au constatat că nu se mai poate face nimic pentru ea.

Se poate observa acul vitezometrului, care este oprit la 130 km/h, dar şi acul turometrului, care indică faptul că motorul era turat la momentul impactului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite