Timişoara: Amenzi pentru tirurile parcate între blocuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de şoferi de autovehicule de mare tonaj au fost sancţionaţi cu sume cuprinse între 1.000 şi 2.500 de lei de poliţiştii comunitari de la începutul anului.

În ultimele zile agenţii au aplicat zeci de amenzi, în special în cartierele de blocuri din Calea Aradului, Calea Torontalului, Calea Buziaşului şi străzile Ovidiu Balea, Demetriade, Ştefan Procopiu. „În aceste zone şoferii de tir blochează accesul la parcări pentru locatarii cu maşini sub 3,5 tone”, a declarat Dana Seracin, purtător de cuvânt al Poliţiei Comunitare Timişoara.

În această dimineaţă agenţii au depistat 15 şoferi de tir care şi-au abandonat autovehiculele pe trotuare ori pe carosabil. În zona Soarelui şi în Calea Lugojului, şoferii de tir şi-au făcut parcări ilegale şi uneori pleacă cu numerele de înmatriculare, pentru ca poliţiştii să nu poată identifica maşinile.

Pentru a-i informa de şoferii care tranzitează Timişoara, la fiecare intrare în oraş au fost montate indicatoare care să le aducă la cunoştinţă faptul că nu au voie să parcheze între blocuri şi că pot tranzita oraşul doar pe anumite trasee.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite