Timişoara: Amenzi pentru spălarea maşinilor în stradă şi împrăştierea noroiului pe drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amenda pentru o maşină spălată pe domeniul public este cuprinsă între 400 şi 800 de lei.

Un timişorean a fost amendat cu 400 de lei de Poliţia Comunitară pentru că şi-a spălat maşina pe trotuarul de pe strada Grigore Popiţi. Aceeaşi amendă a primit-o şi un alt timişorean care şi-a spălat autoturismul pe strada Ardealul.

Firme amendate
De asemenea, o firmă de construcţii a fost amendată cu 1.500 de lei pentru că a murdărit cu noroi drumul de pe strada Calea Sever Bocu. O altă societate a primit aceeaşi sancţiune pentru că nu a curăţat şi îngrădit un teren de pe strada Andreescu. „În acest caz, s-a dat amendă pentru că deşi li s-a adus la cunoştinţă în mai multe rânduri că în locul respectiv este mizerie, cei de la firmă nu s-au conformat”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Comunitare Timişoara, Daniela Seracin.

Proprietari de terenuri sancţionaţi
Pentru şoferii care transportă materiale de construcţii şi murdăresc drumurile sau produc mult praf, municipalitatea a stabilit amenda maximă pentru această contravenţie, cuprinsă între 1.000 şi 2.500 de lei. Pentru proprietarii care nu îşi împrejmuiesc terenurile şi pe acestea se adună deşeuri, amenda este şi mai mare, cuantumul minim fiind de 1.500 de lei, iar amenda maximă ajunge la 2.500 de lei.







Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite