Timişoara: Amendată cu 300 de lei pentru muşcătura câinelui de firmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii comunitari vânează patrupedele şi împart amenzi persoanelor care plimbă animalele pe străzi şi nu strâng excrementele după ele.

O timişoreancă a fost amendată cu 300 de lei, ieri seară, după ce câinele său a scăpat în stradă şi a muşcat o altă femeie. Poliţiştii comunitari au găsit-o pe victimă căzută în stradă. Ea a declarat că un câine din rasa metis, de talie mijlocie, şi-a înfipt colţii în piciorul ei, în timp ce trecea pe strada Uranus din Timişoara.

Oamenii legii au dus-o pe femeie la Spitalul Judeţean, pentru a urma tratamentul adecvat, şi au făcut anchetă pentru a depistat atât câinele, cât şi stăpânul patrupedului. Animalul de companie nu purta lesă sau botniţă şi se afla pe stradă.

„Din declaraţiile locuitorilor din zonă a reieşit că animalul aparţine timişorencei M. Dana, care are grijă de câinele care este crescut în curtea societăţii comerciale la care lucrează”, a spus Dana Seracin, purtător de cuvânt al Poliţiei Comunitare. Femeia a fost sancţionată cu amendă de 300 lei.

Poliţiştii comunitari spun că în ultima vreme timişorenii reclamă tot mai multe persoane care îşi plimbă câinii pe stradă şi nu adună excrementele lăsate în urmă de patrupede. "Mai multe persoane au fost reclamate că îşi plimbă câinii şi fac mizerie chiar pe lângă Prefectura Timiş. Toţi cei prinşi riscă amenzi", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Comunitare.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite