Thievery Corporation aruncă în aer scena de la Sala Palatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenanta şi, chiar am putea spune, ciudata trupă Thievery Corporation susţine pentru prima oară, în România, un concert în formulă completă.

Rob Garza şi Eric Hilton, fondatorii şi totodată membrii trupei Thievery Corporation, vor fi acompaniaţi pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, în cadrul concertului pe care îl vor susţine pe 15 octombrie, 11 muzicieni. Cei 13, cunoscuţi pentru show-urile electrizante şi energice pe care le oferă publicului, se vor afla pentru prima oară în Bucureşti.

Formaţia Thievery Corporation a devenit cunoscută în anul 1996, odată cu lansarea compilaţiei „Changed To Lo-Fi” a DJ-ilor şi producătorilor Kruder & Dorfmaister, pe care a fost inclusă piesa „A Spliff Odyssey”. Abordând un stil care se află undeva la graniţa dintre trip-hop şi jazz, formaţia americană Thievery Corporation a reuşit să se impună în scurt timp pe scena de profil, iar la show-urile lor se ştie că publicul vine în număr foarte mare.

Trupa şi-a trecut în CV, până în prezent, şase albume,  iar pe lângă acestea, Thievery Corporation a mai apărut pe cinci compilaţii şi a avut piese incluse pe coloanele sonore ale filmelor „Garden State” şi „Vanilla Sky”.

Trupa a reuşit de multe ori să atragă atenţia şi prin versurile abordate în piese, care au puternice tente sociale şi politice. Biletele pentru concertul Thievery Corporation de la Sala Palatului pot fi cumpărate online de pe site-ul www.mzticket.ro sau din reţeaua magazinelor Diverta şi costă între 60 şi 140 de lei, în funcţie de locul în sală.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite