Theodor Paleologu propune ca oraşul Drobeta Turnu Severin să renunţe la “Severin”. S-ar evita astfel asocierea cu mediatizatul caz de corupţie Adrian Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul "Adrian Severin" a devenit subiect de glume de 1 aprilie. Astfel, deputatul PDL Theodor Paleologu îi cere "public" primarului oraşului Drobeta Turnu Severin, membru PDL, să scoată din denumirea municipiului cuvântul "Severin".

"Îi cer public primarului Constantin Gherghe, membru PDL, să scoată cuvântul 'Severin' din denumirea oraşului. Primarul Drobetei Turnu Severin trebuie să acţioneze cât mai curând posibil pentru că este ruşinos că localitatea se mai numeşte aşa, la atâta timp de la declanşarea scandalului de la Bruxelles", a declarat râzând Theodor Paleologu, adaugând ca acest lucru i-a venit în minte în avion, la întoarcerea de la Bruxelles.

"Este normal să se ia astfel de decizii într-o democratie, iar PDL este un partid care luptă împotriva corupţiei si trebuie să aibă o poziţie clară vizavi de această chestiune", a adăugat el, de 1 aprilie, pentru adevarul.ro.

Deputatul PDL Theodor Paleologu a participat la Bruxelles la mai multe discutii despre programul de dezoltare urbanistica în Capitala al primarului Sorin Oprescu, care vizeaza si darâmarea mai multor cladiri de patrimoniu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite