The Chemical Brothers, la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, la Sala Polivalentă, trupa britanică concertează cu o întârziere de cinci luni Cei doi membri ai trupei, Tom Rowlands şi Ed Simonsis, au ajuns în Capitală, ieri, cu

În această seară, la Sala Polivalentă, trupa britanică concertează cu o întârziere de cinci luni

Cei doi membri ai trupei, Tom Rowlands şi Ed Simonsis, au ajuns în Capitală, ieri, cu un staff de 30 de persoane. Echipamentul tehnic pentru acest concert a încăput în trei tiruri.

The Chemical Brothers este cazată la hotelul Marriott, iar în ceea ce priveşte solicitările, membrii formaţiei nu au avut prea mari pretenţii: somon afumat, sandvişuri, apă tonică indiană şi suc de aloe vera.

Iniţial, concertul ar fi trebuit să se ţină în primăvara acestui an, dar a fost amânat pe motiv că partea tehnică nu poate fi pusă la punct. Fanii trupei sunt cu atât mai nerăbdători, cu cât show-ul este aşteptat încă din luna mai. În deschiderea concertului trupei britanice vor mixa Nathan Detroit, Pagal şi Negru.

Peste 10 ani de carieră

Trupa s-a făcut cunoscută cu un sound ce amestecă dance, rock şi hip-hop, rivalizând astfel cu cei mai buni DJ din lume. Stilul trupei se caracterizează prin secvenţe groove, sunet de chitară şi efecte sonore speciale. Tom şi Ed s-au cunoscut în urmă cu aproape 10 ani, şi de atunci au căutat cele mai inedite sunete pe care să le pună în mixajele lor.

Marea schimbare în lumea muzicii a venit în anul 1994, când trupa a scos un EP, "My Mercury Mouth". La scurt timp, acest EP a devenit cel mai cerut remix.

Până acum, cei doi membri ai trupei au lansat peste 20 de single-uri, printre care se numără "Galvanize", "Let Forever Be", "Get Yourself Life" sau "Live Home". Ca albume de mix-uri menţionăm"Live At The Social" şi "Brothers Gonna Work It Out".

Pentru cei care nu şi-au cumpărat biletele din timp de la Studio Martin, magazinele Diverta sau site-ul bilete.ro, preţul unuia luat direct de la intrarea în Sala Polivalentă este de 130 de lei.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite