Tezele din servieta directorului dispărut pluteau pe mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nr. 3 din Capitală, aşteaptă de o săptămână ca bărbatul ei să ajungă acasă. De luni dimineaţă, Marian Georgescu, 44 ani, nu mai este de găsit. "A plecat cu autobuzul, luni, pe la ora 8

Nr. 3 din Capitală, aşteaptă de o săptămână ca bărbatul ei să ajungă acasă. De luni dimineaţă, Marian Georgescu, 44 ani, nu mai este de găsit. "A plecat cu autobuzul, luni, pe la ora 8 dimineaţa, spre şcoală. La ora 16.00 l-am sunat, dar avea telefonul închis... mi-e teamă că l-a călcat vreo maşină. Era destul de stresat, avea foarte multe probleme la şcoală, ca orice alt director... Am fost până la capătul autobuzului, în zonele unde ar fi putut să ajungă. Am vorbit cu şoferii, poate a fost vreun incident. L-am căutat prin spitale... nimic", spune soţia plângând. La şcoala Specială Nr. 3, cadrele didactice sunt în stare de şoc. "Toată ziua era în şcoală, nu ştia pe cine să mai ajute. Un om atât de mult ataşat de familie, cu atât de mult bun-simţ, n-ar fi putut să facă ceva necugetat. Nu ridica niciodată tonul la cineva", ne-a declarat Sabina Andrei, profesor psihopedagog.
Pe 21 februarie, în dreptul Hotelului Ovidiu din Mamaia, a fost "pescuită" din apa mării o servietă care a atras imediat atenţia poliţiştilor. La verificarea conţinutului, s-a constatat că avea în ea teze şcolare. Aşa s-a făcut legătura cu dispariţia profesorului Marian Georgescu, de la şcoala Specială nr. 3 din Bucureşti. Ipoteza luată în calcul, în acest moment, este că dascălul bucureştean s-ar fi sinucis.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite