Teza de doctorat a Elenei Ceaușescu, de vânzare pe un site american

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Ceaușescu
Elena Ceaușescu

Teza de doctorat a Elenei Ceaușescu, "Polimerizarea stereospecifică a izoprenului", este la mare căutare și la nivel mondial. Lucrarea este pusă spre vânzare pe unul dintre cele mai mari site-uri de cumpărături online din SUA, amazon.com.

Cei care doresc să citească varianta în limba engleză a tezei, "Stereospecific Polymerization of Isoprene" by Elena Ceauşescu, trebuie să scoată din buzunar 60 de dolari.

Dacă nu stau prea bine cu banii, doritorii pot achiziționa și o versiune uzată, pe site putând fi găsite trei asemenea exemplare. Cel mai ieftin exemplar de pe amazon.com a fost vândut recent cu 5,75 de dolari de către Zubal Books. Mai sunt încă două exemplare în stare foarte bună, după cum susțin vânzătorii, care se vând cu 44 de dolari.

Tovarășa academician doctor inginer Elena Ceaușescu, așa cum trebuiau să i se adreseze toți soției dictatorului, a devenit doctor în chimie în anul 1967 în ciuda faptului câ nu terminase decât patru clase.

Datorită lucrării de doctorat, la care au lucrat mai mulți savanți de renume, Elena Ceaușescu a primit titlul de doctor honorius causa de mai multe ori (dr.h.c.mult.) de la mai multe universități din lume.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite