Teroare în bazarul comercial din Drobeta Turnu-Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Panică ieri, în jurul prânzului, în bazarul comercial "Dunărea" din Drobeta Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi. Acoperişul din plăci de azbociment s-a prăbuşit sub greutatea stratului

Panică ieri, în jurul prânzului, în bazarul comercial "Dunărea" din Drobeta Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi. Acoperişul din plăci de azbociment s-a prăbuşit sub greutatea stratului de zăpadă de peste 50 centimetri, pe o suprafaţă de circa 200 de metri pătraţi.


Pe o ninsoare abundentă, cele aproximativ 300 de persoane care se aflau ieri la prânz în bazarul din Severin au auzit un zgomot infernal care le-a băgat în sperieţi. Lumea, dezorientată, a început să ţipe şi a luat-o la goană printre tonetele care se prăbuşeau una după alta.

Zgomotul produs de căderea acoperişului bazarului a durat aproape un minut. La venirea forţelor de ordine şi a ambulanţelor, cei surprinşi de incident s-au mai liniştit, iar comercianţii au dat năvală să-şi adune de sub ruine marfa, amestecată cu zăpadă.


Bazarul arăta ca după bombardament. Florin Ion Blagoe, de 30 de ani, şi Ana Merleanu, de 24 de ani, au fost răniţi. Inspectorul Vasile Stănciou, de la Inspectoratul Judeţean în Construcţii Mehedinţi, ne-a declarat ieri că îi va solicita administratorului bazarului programul de urmărire în timp a construcţiei, apoi va dispune măsurile care se impun. Bazarul are o suprafaţă de circa 2.600 de metri pătraţi. (Iulian Gogonea)

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite