Termenul de finalizare a expertizei dosarului "Flota" expiră azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Termenul de finalizare a expertizei din dosarul "Flota", în care este inculpat şi preşedintele Traian Băsescu, expiră azi, după ce în 31 august a fost amânată prezentarea raportului

Termenul de finalizare a expertizei din dosarul "Flota", în care este inculpat şi preşedintele Traian Băsescu, expiră azi, după ce în 31 august a fost amânată prezentarea raportului experţilor contabili.

La 31 august, DNA anunţa că experţii contabili "aproape au finalizat" expertiza dispusă în dosarul "Flota", ei mai având de încheiat anumite activităţi, motiv pentru care nu puteau prezenta raportul, astfel că termenul a fost prelungit până la 24 septembrie.

Aceasta avea ca termen de finalizare 2 iulie, costul ei fiind evaluat la 140.000 de lei, adică peste 43.000 de euro. Ulterior, termenul s-a prelungit până la 31 august, iar vineri procurorii au decis amânarea pentru 24 septembrie, ca urmare a concluziei experţilor.

Dosarul "Flota" a avut ca obiect stabilirea modului în care flota românească a pierdut o serie de nave maritime-mineraliere de mare capacitate, prin infracţiuni comise de cei care ar fi iniţiat şi derulat fraudulos asocierea CNM Petromin SA Constanţa cu grupul de firme private Torvald Klaveness Oslo din Norvegia, în perioada aprilie 1991 - august 2000.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite