Termen prelungit pentru concursul de planuri de afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii care doresc să înceapă o afacere, dar nu au resursele necesare, mai au timp să se înscrie la CIEL Awards. "Am decis să prelungim cu o săptămână perioada înscrierilor pentru

Tinerii care doresc să înceapă o afacere, dar nu au resursele necesare, mai au timp să se înscrie la CIEL Awards. "Am decis să prelungim cu o săptămână perioada înscrierilor pentru concursul CIEL Awards, datorită solicitărilor concurenţilor care nu au avut suficient timp să-şi pregătească planul de afaceri", anunţă Dan Damian, preşedinte Fundaţia CIEL România.

Ediţia CIEL Awards 2007 are două secţiuni de concurs: Business Start-up şi Best Student. Tinerii ale căror planuri de afaceri vor câştiga la secţiunea Business Start-up vor obţine ca premiu: capital iniţial (până la 5.000 de euro), credit fără dobândă şi comisioane de până la 25.000 de euro, tehnică de calcul (computere, imprimante, copiatoare, scannere, soluţii software pentru gestiune economico-financiară CIEL Finance Manager, licenţe Microsoft Windows şi Office), soluţii de telecomunicaţii şi internet (centrale şi aparate telefonice fixe, abonamente la internet pentru un an) şi consultanţă de specialitate.

Câştigătorii secţiunii Best Student vor primi burse de până la 2.000 de euro pentru finanţarea masteratului, computere, soluţii software pentru gestiune economico-financiară, licenţe Windows şi abonamente gratuite la internet pentru un an.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite