Ţepeş joacă fotbal alături de Hitler

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jocul, în care Dumnezeu, Maica Tereza şi Moş Crăciun fac parte din "echipa binelui", este realizat manual şi costă 14.500 lire sterline O companie scoţiană uimeşte colecţionarii de

Jocul, în care Dumnezeu, Maica Tereza şi Moş Crăciun fac parte din "echipa binelui", este realizat manual şi costă 14.500 lire sterline

O companie scoţiană uimeşte colecţionarii de suveniruri extravagante cu un joc de fotbal de masă, în care echipa răului, în care îi întâlnim pe Hitler, Vlad Ţepeş şi Jack Spintecătorul, înfruntă echipa binelui, formată din Maica Tereza, Moş Crăciun şi Dumnezeu.

Creatorii de la Eleven Forty au pus în vânzare pe site-ul www.20ltd.com o ediţie limitată a jocului numit "Opus", în care figuri legendare, istorice sau culturale luptă împreună pentru un scop comun: împingerea unei mingi în poartă. Cei 22 de jucători constituie tot atâtea piese care nu pot trece neobservate în lumea cadourilor exotice. De partea binelui, inventatorii i-au pus pe Sfântul Francisc de Assisi, Thomas More, Jekyll şi Maica Tereza. Vârfurile de lance din atacul echipei binelui sunt imbatabile: Dumnezeu, Marry Poppins şi Mahatma Gandhi. Echipa adversă adună însă cele mai înfricoşătoare nume: Lady Macbeth, Rosa Klebb (femeie colonel în James Bond), Jack Spintecătorul, Hitler, Hyde şi Vlad Ţepeş, care are un post-cheie în echipa răului, fiind "în atac", alături de Lucifer şi Caligula.

Jocul de fotbal, a cărui realizare necesită 400 de ore de muncă, se vinde cu 14.500 de lire sterline, fiind construit din cele mai scumpe materiale. Figurile sunt sculptate manual, iar capetele jucătorilor sunt pictate minuţios, după fotografii, asemănarea fiind izbitoare. Doar 20 de jocuri de acest gen există în lume.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite