Teo Trandafir revine live, tot la Prima TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îndrăgita vedetă începe astăzi un nou sezon din emisiunea "Teo Live", de la ora 16.30 Teo revine cu pofta de viaţă care o caracterizează. Într-un interviu pentru "Adevărul", aceasta

Îndrăgita vedetă începe astăzi un nou sezon din emisiunea "Teo Live", de la ora 16.30

Teo revine cu pofta de viaţă care o caracterizează. Într-un interviu pentru "Adevărul", aceasta vorbeşte despre emisiune şi despre caravana în care a fost în această vară.

"Adevărul": Ce ţi-ai propus pentru noul sezon "Teo Live"? La ce să se aştepte telespectatorii tăi în această toamnă?

Teo: Avem un decor nou şi o poftă de viaţă şi de emisiune de invidiat. Începând din acest sezon, ne vom adresa punct ochit, punct lovit publicului nostru. Televiziunea poate fi informativă, în ciuda faptului că este, prin natura lucrurilor, comercială.

Vei renunţa la emisiunile live? Te-ai gândit să abordezi un format de emisiune cu un alt ritm de lucru?

Emisiunile live nu sunt atât de uşor de făcut precum par. Nu oricine poate rezista acestui sistem, în care orice spui pleacă imediat spre public. Nimic nu se taie, nu se bagă flori. Asta înseamnă că realizatorii de live nu se găsesc la colţ de drum. Nu pot părăsi emisiunile în direct pentru că nu e bine pentru nimeni. Nici măcar pentru mine!

Dacă ai putea să chemi orice vedetă internaţională în emisiunea ta, pe cine ai chema?

Mi-ar plăcea Eric Braeden. Asta şi pentru că ştiu atât de bine "Tânăr şi neliniştit", încât în sufrageria Newmanilor mă simt deja instalată în canapea. Vreau să-l întreb dacă el ştie că Lily, prietena lui Coleen, a făcut amor cu Kevin şi a şi luat ceva de la el. În teorie, o să zică da. În realitate, nu cred că ştie. Dacă mă întreba Măruţă înainte, câte ponturi îi vindeam…

Au apărut în presă zvonuri că ai fi negociat întoarcerea la PRO TV. Au fost adevărate zvonurile?

Nu a fost nimic adevărat. PRO TV nu m-a abordat în niciun fel. Dacă ar fi fost altfel, aţi fi aflat de la una dintre părţi, pentru că nu mi se pare nici de ruşine şi nici mare secret!

Şi-a atins scopurile propuse caravana Prima TV, care a vrut să le vină în ajutor copiilor talentaţi fără resurse materiale?

Nu a fost o acţiune de caritate. Este un proiect viu, care trăieşte şi azi, care va continua pentru că - visăm noi - oamenii, văzând ce am înregistrat, vor spune: "Pot ajuta şi eu aici. E vorba şi despre viitorul meu!" Am făcut ce-am putut, suntem mulţumiţi şi abia aşteptăm să vă arătăm, ca să ne bucurăm pentru copiii supradotaţi, dar săraci. Nu mă pot implica în acţiuni de caritate pentru că nu mă pricep. Ajut când sunt chemată, sprijin când sunt apelată, dar nu organizez nimic. Nu sunt atât de mare.

Maia este atrasă de televiziune? Ai lăsa-o să urmeze modelul "Cleopatra Stratan" în cazul în care este atrasă de un domeniu anume?

Maia are voinţa ei. Are aproape cinci ani, deci nu se pune problema talentului Cleopatrei, care la trei ani deja uimea o lume. Maia e un copil ca toţi copiii, uimită şi deja flatată că e strigată pe nume de toată lumea pe plajă, în magazine, oriunde mergem. Am certitudinea că, dacă va dori să facă televiziune, n-o s-o pot opri. Plus că n-aş avea de ce, e frumoasă, deşteaptă şi are de la cine lua un sfat (aproape) bun.

Ai primit vreo ofertă pentru a apărea în producţii cinematografice sau tv? Îţi doreşti să apari în vreo producţie anume?

Când eram la vremea mea... mi s-a propus, o dată. Aş juca în ceva, o comedie, cred, la cum mă cunosc.

PRO TV nu m-a abordat în niciun fel. Dacă ar fi fost altfel, aţi fi aflat de la una dintre părţi, pentru că nu mi se pare nici de ruşine şi nici mare secret
Teo,
prezentatoare tv

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite