Tender, reîncarcerat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Ovidiu Tender ajunge din nou după gratii. Curtea de Apel a admis, ieri, parţial recursul Parchetului General la decizia Tribunalului de a-l judeca pe Tender în stare de libertate.

Omul de afaceri Ovidiu Tender ajunge din nou după gratii. Curtea de Apel a admis, ieri, parţial recursul Parchetului General la decizia Tribunalului de a-l judeca pe Tender în stare de libertate. Magistraţii au invocat unele vicii de procedură şi au decis anularea sentinţei prin care omului de afaceri nu i s-a mai prelungit perioada de detenţie, urmând ca Tribunalul să judece din nou cererea anchetatorilor de a emite un nou mandat pe numele lui Tender. După citirea deciziei, apărătoarea lui Tender l-a întrebat apoi pe judecător dacă dispune şi reîncarcerarea. "Nu. Dar dacă doriţi, puteţi să faceţi o cerere în acest sens", a răspuns râzând magistratul.
Astfel că, reîncarcerarea lui Tender a fost cerută imediat de Parchet în baza mandatului dat prin decizia din 31 mai a Curţii de Apel Bucureşti, care a stabilit prelungirea cu 30 de zile a mandatului omului de afaceri, respectiv până la 30 iunie. În schimb, Tender a spus că nu are de ce să fie reîncarcerat, întrucât Curtea de Apel nu a specificat acest lucru. Prezent la Curtea de Apel, Ovidiu Tender a declarat, ieri, că speră să se facă dreptate, dar a precizat că sunt presiuni foarte mari asupra instanţei

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite