Temperaturi de 16 grade în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru acest weekend şi pentru ziua de luni, meteorologii prognozează o vreme deosebit de caldă pentru această dată, cu temperaturi maxime de până la 16 grade Celsius. Pentru astăzi

Pentru acest weekend şi pentru ziua de luni, meteorologii prognozează o vreme deosebit de caldă pentru această dată, cu temperaturi maxime de până la 16 grade Celsius.

Pentru astăzi şi mâine se anunţă ploi slabe în vestul, nordul şi sud-estul ţării. Pentru luni, condiţiile de ploaie se reduc foarte mult, dar ceaţa le va lua locul.

Temperaturile minime nu vor scădea sub -3 grade, dar, în contextul în care cerul va fi mai mult senin în noaptea de luni, ele pot ajunge şi la -5 grade. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii se aşteaptă ca procesul de încălzire uşoară să continue, precipitaţiile fiind din ce în ce mai rare.

Şi în Capitală, astăzi şi în următoarele două zile va fi o vreme de primăvară precoce, cu temperaturi de 15-16 grade. Condiţiile de ploaie se vor menţine, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa la +5-6 grade.

La Bucureşti sunt aşteptate, în săptămâna care urmează, maxime şi de 18 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite