Televizorul îi îngraşă pe copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţii care ţin televizorul deschis în timp ce se află la masă tind să mănânce mai mult, cu aproximativ 200 de calorii în plus, arată un studiu al cercetătorilor de la Universitatea

Micuţii care ţin televizorul deschis în timp ce se află la masă tind să mănânce mai mult, cu aproximativ 200 de calorii în plus, arată un studiu al cercetătorilor de la Universitatea din Toronto, Canada, citat de site-ul de ştiri MSNBC.

Alte studii realizate până în prezent au monitorizat felul în care televizorul ne influenţează modul de gândire, iar lipsa de exerciţii fizice ne afectează organismul.

Nutriţionistul Harvey Anderson, din cadrul Universităţii Toronto, a observat, în timp ce monitoriza comportamentul copiilor supraponderali, că micuţii care se uitau la televizor în timp ce mâncau luau un surplus de 228 de calorii, în comparaţie cu cei care nu se uitau la televizor.

Acesta a explicat descoperirea prin faptul că, atunci când ne uităm la o emisiune la televizor, ne scade abilitatea de a şti când să ne oprim din mâncat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite