Telenovelă în familia Şucu- Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Telenovelă în familia Şucu- Revista presei mondene
Telenovelă în familia Şucu- Revista presei mondene

Presa mondenă de azi scrie despre cum a recucerit-o Tudor pe mezina Cameliei şi a lui Dan Şucu, despre divorţul dintre Doria şi Laurenţiu Niculescu sau Ioana Vişan susţine că nu l-a cunoscut niciodată pe Berlusconi. Printre alte subiecte, după divorţ Cătălin Crişan se va alege cu vila în care a locuit cu soţia şi cu câinele familiei, iar operaţia Elenei Cârstea a fost un succes.


Telenovelă în familia Şucu.
Fostul iubit al mezinei Cameliei şi a lui Dan Şucu, Cristina, a reuşit să se împace cu aceasta după ce a recurs la un gest disperat: el şi-a mărturisit dragostea pe care i-o poartă moştenitoarei magnatului mobilei într-o scrisoare deschisă postată ieri pe internet. Impresionată de siropoasa scrisoare, Cristina Şucu a decis să îi mai acorde o şansă tânărului Tudor Alexandru Apoşteanu. "Fata mea e frumoasă. E normal să stârnească pasiuni!", a declarat pentru Click! tatăl Crstinei, Dan Şucu.

Doria Niculescu divorţează. Doria şi Laurenţiu Niculescu vor avea zilele acestea primul termen în procesul de divorţ pe care exotica prezentatoare tv i l-a intentat soţului ei pe care-l acuză de violenţă domestică şi infideliatate. În urmă cu o lună, senzuala Doria Niculescu a şocat lumea show-bizz-ului, anunţând, în exclusivitate pentru Click!, că mariajul ei cu Laurenţiu Niculescu este pe butuci, după doar doi ani de convieţuire. "Între noi nu mai există cale de împăcare!", a declarat Doria pentru Click!.

Ioana Vişan îl reneagă pe Berlusconi. Ioana Vişan, devenită celebră în urma scandalului de prostituţie din cercurile înalte ale politicii din Italia, susţine că s-a întors în România numai de dragul mamei sale, pe care doreşte să o ia în Italia pentru a o feri de insistenţele ziariştilor. În plus, tânăra în vârstă de 22 de ani afirmă că nu l-a cunoscut niciodată pe Berlusconi şi că nu are nevoie să se prostitueze deoarece nu are nici o problemă din punct de vedere financiar, ca urmare a colabărării cu două case de modă din Peninsulă, se arată într-un interviu acordat ziarului Libertatea.

Soţii Crişan, despărţire cu cântec. Fosta soţie a lui Cătălin Crişan susţine că încă mai este căsătorită cu solistul de muzică uşoară, statut de care va scăpa abia în momentul în care va avea o decizie definitivă din partea judecătorilor. În înţelegerea de divorţ dintre cei doi s-a stabilit că cei doi minori, Daria (9 ani) şi Rariş (5 ani), vor rămâne în grija mamei, în timp ce cântăreţul s-a ales cu vila în care au locuit până acum şi cu câinele familiei, un ciobănesc german, scrie CanCan.

Operaţia Elenei Cârstea, un sucees total.
Elena Cârstea a fost operată cu succes, luni, de anevrism cerebral, de o echipă de medici de la Jackson Memorial Hospital din Miami, SUA. Ea a fost condusă la spital de mama sa, Profira, de o prietenă din copilărie, Doina, şi de soţul acesteia, Glenn Muttard. Doina, amica Elenei, spune că artista are nevoie de mulţi bani pentru a acoperi costurile pe care trebuie să le achite, ca urmare a acestei intervenţii. "Am avut emoţii, dar mă bucur că intervenţia a fost un succes total. Dacă totul decurge după aşteptările medicilor, ea ar putea fi externată joi”, a spus mama artistei, citată de Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite