Teatrul vă cheamă în aer liber!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de teatru nu mai trebuie să aştepte până la toamnă, când se redeschide stagiunea, pentru a-şi relua locul în sala de spectacole, ci se pot relaxa pe Terasa Motoare şi în acelaşi

Iubitorii de teatru nu mai trebuie să aştepte până la toamnă, când se redeschide stagiunea, pentru a-şi relua locul în sala de spectacole, ci se pot relaxa pe Terasa Motoare şi în acelaşi timp pot urmări piesele preferate de teatru: începe Festivalul "Undercloud"!

Pe scena special amenajată din Bucureşti în aer liber vor avea loc zilnic câte 19 spectacole. Festivalul independent "Undercloud" reuneşte piese ale unor instituţii de spectacole underground, precum Teatrul Luni de la Green Hours sau Teatrul La Scena, şi este organizat de compania teatrală DAYA, condusă de Chris Simion.

Festivalul a început pe 14 august şi va anima viaţa culturală a Capitalei până la sfârşitul lunii. Astfel, în fiecare seară aveţi ocazia să vă relaxaţi alături de prieteni la răcoarea serii şi să vă delectaţi iar în acelaşi timp să urmăriţi diferite piese de teatru, cu începere de la ora 21.30. Şi chiar dacă este vară, există posibilitatea ca vremea să nu ţină cu organizatorii, fiind cunoscute ploile scurte, în ropote.

Prin urmare, în serile mai puţin senine, spectacolele se mută în interior, pe scena din Lăptăria lui Enache. Prima ediţie a acestui festival a fost deschisă de "Saka", un spectacol de dans, imagine şi muzică, cu actriţa Ioana Marchidan, realizat de compania Senzor, şi va fi încheiată de piesa "Sunt un orb", un one-man-show susţinut de Horaţiu Mălăele.

Directorul festivalului, regizoarea Chris Simion, a declarat că iniţiativa acestui festival a venit din dorinţa de a aduce la un loc artişti care doresc să se exprime liber, fără a fi cenzuraţi.

Pe lângă piese ce au fost deja prezentate în stagiunile teatrelor independente, programul festivalului include şi spectacole noi. Printre producţiile pe care nu trebuie să le pierdeţi se numără "Stă să plouă", de Lia Bugnăr, "G.O.D.", în regia lui Marcel Ţop, "Iubire confort 2", de Florin Zamfirescu, "Călătoria", în regia lui Chris Simion, "Un cuplu ciudat", în regia Doinei Antohi, "Dragostea durează trei ani", "Hell", cu Antoaneta Cojocaru, sau "Dedalus Lounge", în regia Verei Ion.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite