Teatrul "Ion Creangă" s-a întors din vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această duminică, începând cu ora 11, cei mici pot face o incursiune în lumea de basm. Teatrul "Ion Creangă" îşi deschide stagiunea 2007-2008 cu spectacolul "Cenuşăreasa", un musical

În această duminică, începând cu ora 11, cei mici pot face o incursiune în lumea de basm. Teatrul "Ion Creangă" îşi deschide stagiunea 2007-2008 cu spectacolul "Cenuşăreasa", un musical cu titlu de succes din repertoriul vast.
Din distribuţie fac parte: Monica Florescu, Anca Zamfirescu, Mirela Busuioc, Cerasela Constantin, Cristian Irimia, Mărioara Sterian/Cornelia Pavlovici, Dumitru Anghel şi Eduard Jighirgiu.

Toamna aceasta se vor număra nu numai bobocii, ci şi premierele pe scena teatrului. Regizorul Cornel Todea se pregăteşte de zor pentru cea de-a patra montare a spectacolului "Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici", o poveste nemuritoare, pentru toate vârstele, a cărei morală este că toţi trebuie să învăţăm să fim fericiţi.

De asemenea, în această stagiune, "Ion Creangă" va fi gazda celei de-a treia ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru pentru copii, "100, 1.000, 1.000.000 de poveşti".

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite